Over ons

TexelVrienden heeft een team van professionals om zich heen dat ervoor zorgt dat jij de tofste content over Texel in jouw tijdlijn krijgt.

Dennis van der Kooi
Oprichter & Eigenaar

Dennis is eigenaar van VDK Media dat uitgever is van TexelVrienden. VDK Media is in 2014 opgericht door Twitter accounts The Whale Facts en Space Cats. Deze hadden samen meer dan 500.000 volgers. Met het merk Space Cats bracht Dennis in samenwerking met The Quarto Group een kalender uit in de Verenigde Staten. Deze werd verkocht in Walmart, Target, Urban Outfitters en nog veel meer winkels en webshops. In 2015 zijn deze accounts verkocht en is hij gestart met het oprichten van een ”Viraalnetwerk” in de Benelux. Dit netwerk is uitgegroeid tot meer dan 800.000 Nederlandstalige volgers op Facebook en trok op zijn hoogtepunt meer dan een miljoen unieke bezoekers per maand. Na het oprichten van TexelVrienden in 2018 is dit netwerk verhuurd aan een mediabedrijf die dit netwerk tot vandaag de dag exploiteert.

Bob Sleeman
Content Creator

Bob maakt de videos voor TexelVrienden vanuit zijn bedrijf Slee Media. Daarnaast maakt hij af en toe foto’s voor verschillende bedrijven. Hij is sinds het begin al content creator bij TexelVrienden en sinds 2017 content creator bij VDK Media.

Klik hier voor Bob’s portfolio!

Robin Waerts
Content Creator

Robin maakt de foto’s voor TexelVrienden vanuit zijn bedrijf Robin Waerts Fotografie. Sinds TexelVrienden het pakket voor posts heeft ontwikkelt is hij erbij gehaald voor de bedrijfsfotografie.

Klik hier voor Robin’s portfolio!

Pieter Arensman
MvA

Pieter is eigenaar van PVT Concepts, samen met VDK Media hebben ze verschillende webshops en kledingmerken. De website texelfans.nl en het kledingmerk ”Twee Schapen Afstand” zijn twee merken in beheer van VDK Media en PVT Concepts. Daarnaast denkt Pieter mee bij het maken van nieuwe concepten.